Drage planinarke i planinari, kako bi ste postali naš član i deo tima koji će vam pružiti nezaboravne avanture iz planinarskog sporta, potrebno je da popunite podatke na osnovu kojih će vam biti izrađena članska kartica Planinarskog saveza Srbije i da uplatite članarinu za 2024. godinu.

Ukoliko ste već član društva, posedujete planinarsku karticu, potrebno je samo da obnovite članarinu.

Punoletne osobe: 1800,00 RSD
Studenti: 1000,00 RSD
Deca: 600,00 RSD

Primer uplatnice:

QR kod za plaćanje preko mobilne aplikacije elektronskog bankarstva preko opcije IPS.

Šta Vam sve omogućava članstvo.

Članstvom u našem društvu stičete pravo da učestvujete u planinarskim aktivnostima u zemlji i inostranstvu u organizaciji našeg društva kao i ostalih društava/klubova koji su članovi Planinarskog saveza Srbije.

Učlanjenjem stičete mogućnost za učestvovanje na obukama iz planinarskih veština i sticanje raznovrsnih znanja o planinima i prirodi u organizaciji Planinarskog saveza Srbije. Možete se opredeliti da postanete visokogorac, alpinista, planinski vodič, sportski penjač, speleolog-planinar, gorski spasilac, orijentirac.

Svi članovi koji poseduju planinarsku karticu sa plaćenom članarinom za tekuću godinu poseduju osiguranje koje je uključeno u cenu članarine.

Takođe, planinarska kartica vam omogućava pogodnosti prilikom boravka u planinarskim domovima u našoj zemlji i drugim državama, kao i popuste u specijalizovanim prodavnicima planinarske opreme.

POSTANITE DEO NAŠEG TIMA, UŽIVAJTE U NAJZDRAVIJEM SPORTU.